"Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen."

M.C. te Hoevelaken, Oorreconstructie

Patiënt Waarderingen

Een overzicht van ervaringen

Overzicht


Zorgkaart Nederland: Score 9.4

Vuyk Medisch Centrum en Vr Vuyk scoren uitstekend
ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. En juist deze site geeft zowel Vuyk Medisch Centrum als Drs. Vuyk een 9,4 en beveelt het centrum van harte aan.

Lees meer

Drs. H.D. Vuyk
Inmiddels hebben 14 patiënten de moeite genomen om een beoordeling te schrijven over de behandeling die ze bij Drs. Vuyk hebben ontvangen. Al deze patiënten bevelen Drs. Vuyk aan. En ze geven een gemiddeld cijfer van 9,4 aan de specialist Plastische en Reconstructieve Aangezicht Chirurgie.

De patiënten komen vaak bij Drs. Vuyk na behandeling elders. Ze zijn dan nog niet tevreden met het resultaat. Uit de reviews blijkt dat Drs. Vuyk goede resultaten bereikt en toegewijd is in de communicatie. U kunt de resultaten zelf lezen op Zorgkaart Nederland Drs. H.D. Vuyk

Vuyk Medisch Centrum
Ook Vuyk Medisch Centrum in Vleuten heeft een pagina op Zorgkaart Nederland. De vijf beoordelingen die zijn geschreven resulteren ook in een 9,4.

U kunt de resultaten zelf lezen op Zorgkaart Nederland, Vuyk Medisch Centrum

Wilt u zelf een beoordeling schrijven?
Bent u zelf bij Drs. Vuyk of in Vuyk Medisch Centrum onder behandeling geweest dan kunt u uw ervaringen uiteraard ook delen met andere patiënten via Zorgkaart Nederland. Wij vinden het prettig als u andere patiënten op deze manier wilt informeren.

Scrhijf een beoordeling voor Drs. Vuyk


Patiënt waarderingen

Klik op een waardering voor het complete stuk


 • "U hebt bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten" (incl. foto's)
 • "Er is helemaal niets van te zien" (incl foto's)
 • "Voor de reconstructie... alleen waardering."
 • "U staat goed bekend in Limburg"
 • "Nogmaals heel veel dank en hulde!"
 • "Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen."
 • "U heeft heel mooi werk gemaakt van mijn gezicht."
 • "Het is steeds prachtig genezen" (incl. foto's)
 • "Zeer tevreden"
 • "U heeft een open oor gehad voor mijn gedachten"
 • "Iedereen nam de tijd voor me" (incl. foto's)
 • "Ik heb Drs. Vuyk van harte aanbevolen" (incl. foto's)
 • "U heeft mij echt geholpen"
 • "Mijn complimenten en alle lof"
 • "Answering in details on each question I had."
 • "Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt mij erg aan"
 • "Het is zeker al 15 jaar geleden .....""
 • "Ik ben u zo ontzettend dankbaar dat mijn gezicht behouden bleef."
 • "Ik kan weer goed ademen" (incl. foto's)
 • U hebt bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten"

  Lieve Drs. Hade Vuyk,

  De nadruk wil ik leggen op "lieve" omdat u bij mij een onuitwisbare indruk hebt achtergelaten. Een zeer warme, menselijke en kundige indruk.
  Even uitleggen wie ik ben: Ik ben degene die eind juni bij U kwam met vermoedelijke oor melanoom, met spoed doorgestuurd naar U door Drs. Brinkman.
  U heeft twee dagen later de vermoedelijke melanoom verwijderd uit mijn oor. Ik moet u eerlijk zeggen dat na de oor-reconstructie van 2 weken geleden en na mijn bezoek aan U vorige week, bij mij de klap kwam.
  U heeft mij veel deskundige steun en vooral vertrouwen gegeven in, voor mij, een paar zeer moeilijke maanden.
  (Hier onder de foto's van het oor na verwijdering tumor en na reconstructie)

  Vertrouwen is een woord wat ik steeds terugvind bij U, in het lezen van uw website, maar ook in uw omgang met patiënten, waarvan in er 1 ben/was de afgelopen maanden.

  De dag nadat ik bij U was afgelopen week, kwam ik terug bij Drs. Brinkmann. Zij vond 'het oor' er prachtig uitzien en 'wist wel dat U degene was die dit het beste kon' zo waren haar woorden. Toch had zij behoorlijk wat 'kleenex' nodig voor mij, maar ze zei dat de klap vaak kwam na de reconstructie. Ze was vol begrip. Ik heb toch erge angst gehad. Wel was ik 'Het traject' ingegaan vol goede moed en optimisme. Tegelijk ook wetende dat ik vermoedelijk iets ernstig had. We wisten dit, net als U voor 99% zeker. En daarna die ene procent waaruit bleek dat ik geen melanoom had, dat was even teveel. Ik behoorde blij te zijn, maar toch was er een klap…. Wat zit een mens vreemd in elkaar…. Het sloeg behoorlijk toe! Ook zij toonde een menselijkheid en warmte, ze gaat me zelfs volgende week een keer bellen hoe het ermee gaat!

  Psychisch herstel duurt volgens Drs. Brinkmann veel langer dan lichamelijk herstel. Wat wil ik nu hiermee zeggen??? Vooral dat ik erg blij ben dat ik U heb leren kennen, de warmte, het respect en de deskundigheid waarmee U met mij om bent gegaan (en ongetwijfeld ook met andere patiënten). Dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt.

  Het is niet de eerste keer dat ik gezondheidsproblemen heb gehad, maar nooit heb ik een dergelijke warmte, vriendelijkheid en interesse ervaren. Ik heb groot respect voor U en de gang van zaken in uw kliniek.

  HEEL veel dank voor alles, dat is het enige wat ik hiermee wil zeggen!!

  Tot ziens A.S.G.

  "Er is helemaal niets van te zien"

  Eerste bericht na uitgebreide reconstructies

  Lieve mensen van de poli KNO,

  Nu alle operaties achter de rug zijn, wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen die ik van jullie heb gehad. Ik ben door jullie erg goed voorbereid op alles en tijdens de controle bezoeken met veel tact en vriendelijkheid behandeld.

  Ik wil vooral Drs. Vuyk bedanken, het resultaat is echt nog beter dan ik had gehoopt.

  Met vriendelijke groet
  E.vd S.

  Reconstructie met wang opschuif plastiek, eigen oorschelp kraakbeen en voorhoofdlap in drie fasen

  Vervolg bericht zes jaar later

  Beste Drs. Vuyk,

  Ik was juist erg blij dat ik u nog eens kon zeggen hoe gelukkig ik nog steeds ben met het resultaat van mijn operatie en hoe erg ik het vind dat u niet meer in ons ziekenhuis werkt. Een groot verlies voor ons ziekenhuis en ontzettend jammer voor de patienten.

  Al zes jaar lang ben ik het succesverhaal aan het vertellen en iedereen is altijd verbaasd dat ik zo'n operatie achter de rug heb en er helemaal niets van te zien is. De mensen van de Mohs kliniek Amsterdam waren ook heel erg onder de indruk en vol lof over u.

  Ik zou heel graag horen wat uw verdere plannen zijn. Heb ik het goed begrepen dat u de Mohs operaties gaat doen in de kliniek in Vleuten? Ik hoop natuurlijk niet dat ik ooit nog zoiets meemaak, maar mocht het toch zo zijn, dan zou ik heel graag willen weten waar ik u kan vinden.

  Ik wens u heel veel succes en wellicht zien we elkaar nog eens.

  Met vriendelijke groet,
  E. vd S. te Huizen

  "Voor de reconstructie... alleen waardering."

  Dokter Vuijk,

  Uit eindelijk ben ik, na lang voortraject in Amsterdam Mohs kliniek terecht gekomen. Vier keer geopereerd (niet prettig). Gelukkig wel zelfde dag nog uitslag. Tumor geheel verwijderd. Daarna bij U geweest voor de reconstructie. Hiervoor alleen waardering. Voor U speciaal maar ook uw medewerkers. Wil u hierbij nogmaals bedanken voor de behandeling.

  "U staat goed bekend in Limburg"

  Geachte heer Vuyk,

  Zoals ik u al heb medegedeeld is mijn zus neuroloog in Venlo en Venray. Natuurlijk overleg ik alles met haar en zij overlegt dan met haar collega's. Zij heeft ook foto's van mijn (mooie) neus en natuurlijk heb ik uw rapport (sorry) doorgestuurd. Zij belde mij om mij te vertellen dat u zo ontzettend goed bekend stond (in Limburg) en uw diagnose was de enige goede. Collega's van haar spraken zo goed over u en zij hoorde dat Maastricht alles doorstuurde naar u om uw deskundigheid en expertise. U was een van de pioniers op dit gebied.

  "Nogmaals heel veel dank en hulde!"

  Sehr geehrter Herr Drs. Vuyk,

  De wonde is prima genezen en dicht. Moet ik niettemin de zalf langer gebruiken? Nogmaals heel veel dank en hulde!

  Zonnige groeten,
  E.N.

  "Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen."

  M.C. te Hoevelaken, Oorreconstructie

  Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen.

  "U heeft heel mooi werk gemaakt van mijn gezicht."

  Geachte Drs. Vuijk

  Hierbij wil ik u hartelijk bedanken. U heeft heel mooi werk gemaakt van mijn gezicht. Het was voor mij een eer dat U mij wilde helpen. De laatste keer dat ik bij U op het spreekuur was had ik U nog niet bedankt, vandaar via deze weg. Ook de mensen op de OK en da afdeling bedankt. Het voelt als een warme deken!

  P.S. U heeft mij zelfvertrouwen teruggegeven.

  L.J.R., Neusreconstructie

  "Het is steeds prachtig genezen"

  U heeft bij mij kankerplekjes boven mijn oog en van mijn ooglid weggehaald (mohstherapie). Al 3 keer heeft U bij mij kwaadaardige plekjes verwijderd en hersteld. Het is steeds prachtig genezen en als je het niet weet zie je het niet.

  Al die keren was ik tevreden over de behandeling in Uw ziekenhuis. U bent zelf heel rustig en dan is alles en iedereen er omheen ook zo rustig en vriendelijk. Het helpt erg om op je de ademhaling te letten tijdens de akelige prikken die je dan goed kan verdragen.

  In de uitslaapkamer werd je verwend met een warme deken en maken zij het zo makkelijk mogelijk. Dit wilde ik U graag laten weten zodat andere patiënten met vertrouwen zich met vertrouwen door U en uw team laten behandelen.

  Hartelijk bedankt en vriendelijke groeten,

  A.S.D., Reconstructie oogleden

  Tijdens de operatie

  Na de operatie

  "Zeer tevreden"

  Drs. Vuyk: Fijne chirurg, prima opvang, geweldig operatie team. Zeer tevreden.

  B.L., Uithoorn, Neusreconstructie

  "U heeft een open oor gehad voor mijn gedachten"

  Ik stel het zeer op prijs dat U als mens en vermaard professioneel een open oor heeft gehad voor mijn gedachten. Hiervoor ben ik U erg dankbaar.

  Met vriendelijke groet en hoogachting,

  H.G. te Baarn, Behandeling basaalcelcarcinoom

  "Iedereen nam de tijd voor me"

  19 december 2011 kwam ik voor een spoedbehandeling bij dokter Vuyk terecht. Ik ben als Zaanse boer helemaal niets gewend qua ziekenhuizen, en alles wat ik ooit heb meegemaakt weet ik via mijn vrouw die helaas wel (bijna bij naam) bekend is in het ZMC.

  Vanaf het moment dat ik binnenkwam in Blaricum, werd ik aangesproken door de receptiemedewerker. Zij zag aan mijn neus ( grote dikke pleister) dat ik voor dokter Vuyk kwam en stelde mij direct op mijn gemak en wees mij de weg, maar ik moest eerst een ponskaartje maken. Ook daar werd gelijk persoonlijke aandacht gegeven. Toen naar de afdeling KNO. Ook daar weer een en al vriendelijkheid en persoonlijke aandacht, dit had ik echt nog nooit meegemaakt.

  Dokter Vuyk kwam vanaf het eerste moment al heel geruststellend over en ik had vanaf dat moment gewoon het volste vertrouwen in deze man.

  Twee dagen later werd ik voor het eerst geopereerd en waar ik ook kwam, iedereen nam de tijd voor me om alles uit te leggen en de adviezen waren geen praatjes, maar nodige tips.

  (Situatie na dat de tumor in toto verwijderd is en de wond randen afgedekt met eigen huid transplantaat. Rechts reconstructie van het kraakbeen skelet en bedekking met voorhoofdlap.) Bij de volgende operatie werd ik twee dagen opgenomen en wat mij daar opviel was, dat veel jonge verpleegsters eerst schrokken, maar daarna een gesprek aan gingen om zich te verdiepen in hetgeen er in mij omging. Helemaal top! Bij de laatste twee operaties was het voor mij meer routine en hoefde ik geen uitleg meer te ontvangen of te geven, ik werd zelfs regelmatig herkend.

  (Resultaat met derde operatie) Bij deze wil ik iedereen, niemand uitgezonderd, heel hartelijk bedanken voor jullie grandioze inzet. De directie mag uiterst trots zijn op de medewerkers.

  Ik hoop dat dit stukje in bijvoorbeeld een personeelsblad afgedrukt kan worden, zodat alle medewerkers dit bedankje mogen lezen.

  Met vriendelijk groet,
  H.B., Zaandam. Subtotale neusreconstructie

  "Ik heb Drs. Vuyk van harte aanbevolen"

  Ongeveer 16 jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn neus door Drs. Vuyk.

  Onlangs sprak ik een plaatsgenoot welke waarschijnlijk ook door Drs. Vuyk wordt geholpen en deze mevrouw vroeg mij naar mijn bevindingen.

  Ik heb zeer lovende woorden gesproken over Drs. Vuyk daar de operatie mijn leven wel degelijk heeft veranderd.

  Even de web site van Drs. Vuyk geraadpleegd. Mijn tweetal foto's op de pagina van Drs. Vuyk bij Rhinoplastiek staan nog steeds in. Leuk om dit terug te zien.

  Wat ik maar wil zeggen is dat ik mijn plaatsgenote Drs. Vuyk van harte heb aanbevolen.

  Hierbij dan ook de groeten aan Drs. Vuyk en medewerkers. Met vriendelijke groet,
  B.B. Oldemarkt, Friesland

  Voor en na de operatie zijaanzicht

  Van revisie van eerdere operatie elders.

  Voor en na de operatie frontaal

  Voor en na de operatie

  Voor en na de operatie onderaanzicht

  Litteken na uitnemen stukje rib kraakbeen

  "U heeft mij echt geholpen"

  Lieve H Vuyk,

  Ik ben u zo dankbaar en ik weet zeker dat niemand anders het zo goed had gedaan. U mag echt trots op uzelf zijn. U heeft mij echt geholpen, ik zou niet willen weten wat het zonder u geworden was.

  Vanuit het diepste van mij hart bedankt,
  A.G., 8 jaar, reconstructie oorschelp na correctie elders

  "Mijn complimenten en alle lof"

  Onlangs ben ik aan mijn neus geopereerd. Mijn complimenten en alle lof aan Drs. Vuyk, de Kno-poli, de operatie-kamer, kortom aan alle mensen in de kliniek waarmee ik te maken had. Ik heb er een betrokkenheid en rust ervaren die heel kalmerend werkte. Het was voor mij een heel positieve ervaring. Voor de behandeling heb ik alleen maar heel goede woorden.

  Drs. Vuyk en iedereen:” BEDANKT!”
  M.S.S. te Heerhugowaard, neuscorrectie

  "Answering in details on each question I had."

  In 2007 our son started having nasal septum perforation. Because I knew that this is a very difficult operation where even reperforation can occur, I started looking for someone with a really good reputation as well as a high success rate in such operations.I contacted Drs. Kridel from Huston Texas and he recommended me Drs. Hade Vuyk from Netherlands.
  Beata Nalepa Gdansk, Poland. Rhinoplastiek

  My son breathing is better and his perforation is closed.

  Drs. Hade had about 90% of succes rate where world rate is 40%, not to mention that in Poland they don't even provide such research.

  I started writing to Doctor Vuyk in June 2010. We exchanged a lot of e-mails where Doctor Vuyk was explaining many things concerning closing our son's perforation.

  I deeply admire Drs. Vuyk that despite of his hard work, operations, consultations, I can imagine that such very skilled Doctor have to be busy, he was finding time answering in details on each question I had.

  My contact with Drs. Vuyk was better that with most of the doctors in Poland. I also have read a lot of his publications and medical works and I knew from the beginning that he is an excellent rhinologist and plastic surgeon.

  In October or November 2011 when we as parents and including our son Sebastian who had the biggest interest, we were deeply convinced that he is the most proper Doctor to perform operation, we went for the first visit before operation. One more time we saw that he is not only an excellent Doctor but also a very caring person about his patients. In very simple words and peacefull way he explained us how the operation was going to be done. Me and my husband, and our son came in December 2011 to the hospital to have the operation performed by Drs. Hade Vuyk. We were very nervous but before the operation we heard from the hospital staff, it was probably the nurse, that Doctor Vuyk is an excellent and very skilled Doctor and many people from all over the Europe are coming to him.

  Those words eased our tension almost completely, we knew our son is in the safe hands. Drs. Vuyk performed the operation in December. During the operation Doctor closed NSP and corrected his septum, everything went well. The process of healing also went very fast. After staying about 10 days and last visit, we went back home to Poland. After operation I had a lot of questions and again I have got the full explanation for each of my questions from the Doctor. Now my son breathing is better, he doesn't have deasiness and his perforation is closed. Sebastian is very, very lucky that he met You in some moment of his life.

  In simply words we are very happy that we have found such a good Doctor and people in Netherlands are lucky having him in their country. I recomend him in every possible way to people who need operation in Drs. Vuyk's specialization.

  We deeply admire his work and good approach to patients.

  Best Regards,
  Beata Nalepa Gdansk, Poland

  "Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt mij erg aan"

  Enkele jaren geleden heeft U, tezamen met uw team van specialisten, mij geholpen bij een correctie aan mijn neus. Ik wil U graag alsnog bedanken voor hetgeen u gedaan heeft. Het is destijds een zeer bijzondere gebeurtenis voor mij geweest.

  I.J.N.M.H. te Oudenbosch, neuscorrectie (Rhinoplastiek)

  Binnen twee weken opereren

  Ik kan me nog goed herinneren dat uw assistente opbelde met de mededeling dat er aanvankelijk geen mogelijkheid was op korte termijn, maar toen ik mijn persoonlijke situatie bekend maakte, werd ik gelukkig binnen enkele weken teruggebeld met de mededeling dat er een mogelijkheid was om binnen 2 weken te opereren.

  De voorbereiding bij het bezoek aan uzelf heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ook uw uitleg van hetgeen komen zou gaan en wat wel dan wel niet te verwachten. De opmerking over het gevoel van mijn eigen neus klopte inderdaad. Als ik terug denk aan de ingreep dan heb ik er geen spijt van gehad. Ik ben U en uw team erg dankbaar.

  Na de ingreep vond ik het erg verrassend, maar bovenal erg prettig dat U persoonlijk belde om te vragen hoe het met me ging. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt me erg aan.

  Ik hoop dat U door blijft gaan met uw goede werk en ook uw bevlogenheid blijft houden. Nogmaals bedankt.

  "Ik ben u zo ontzettend dankbaar dat mijn gezicht behouden bleef."

  Nogmaals wil ik U van harte bedanken voor uw zorg en toegewijdeexpertise. Ik ging de operatie in met de meest afschuwwekkende beelden enscenario's voor ogen. Het moeilijkste daarbij was te vertrouwen, en me volledig over te geven aan uw handen en kundigheid.

  T.B., neuscorrectie (Rhinoplastiek)

  Ik kan U niet vertellen hoe blij ik was, toen ik uit de narcose bijkwam en voelde dat mijn gezicht, op mijn neus na, nog intact was. Ik ben u zo ontzettend dankbaar dat mijn gezicht behouden bleef. Het kapje is inmiddels van mijn neus. Er zijn nog geen twee weken voorbij en nu al is het zover hersteld dat ik met het grootste gemak de straat opga.

  Als iemand me met een blik op mijn neus vraagt of ik op mijn gezicht gevallen ben, antwoord ik met een knipoog dat ik gevochten heb. En ik heb gewonnen, zeg ik. Aan alle kanten.

  Duizend maal dank en alle lof aan u.

  "Het is zeker al 15 jaar geleden ....."

  Het is zeker al 15 jaar geleden dat U mij als chirurg geholpen hebt een septumplastiek en plastische correctie toe te passen aan mijn neus, en het is een hele mooie neus geworden! Daar ben ik u zeer erkentelijk voor. Alleen de laatste jaren ben ik mij een beetje schuldig gaan voelen ten opzichte van u daar nooit geen blijk van te hebben gegeven. Ik wilde wel, maar was alles kwijt. Mijn geheugen liet me volledig in de steek, wist alleen nog vaag iets van Uw ziekenhuis. En oh ja ooit heeft uw secretaresse nog gebeld voor foto's er na en daar ben ik niet aan toe gekomen. Vele jaren later pas kreeg ik het gevoel een vreselijke ondankbare patiënt te zijn en dat U veel beter had verdient.

  Tot dat ik vandaag bij het opruimen van een kast een knipsel vond van het tijdschrift waardoor ik in der tijd bij U terecht ben gekomen. Het was een uiteenzetting over een nieuwe neus, een nieuwe methode door U gedaan.

  Pardonne moi dat ik uw naam vergeten was en blij dat ik alsnog U kan bedanken mille mille fois.

  I.M., neuscorrectie

  "Ik kan weer goed ademen"

  's-Hertogenbosch, 1 maart 2013 Geachte Drs. Vuijk

  Ik ben U zeer dankbaar voor de geslaagde ingreep, waardoor ik een stuk beter en zekerder in het leven sta en bovendien geen of weinig last heb van een verstopte neus.

  De reden, waarom ik opzag tegen de ingreep, is mijn ervaring van de vorige vijf niet al te plezierige ingrepen. Ik heb geen moment aan uw capaciteiten getwijfeld.

  (bovenste rij foto's situatie na 5 eerdere pogingen tot neus correctie elders, Onderste drie foto's de gelukkigerwijze verkregen verbetering) In november 2011 ben ik met veel succes geopereerd door Drs. Vuijk, naar mijn mening een zeer kundige, aardige en vooral betrokken KNO arts. Hiervoor was ik, als gevolg van een ongeval, al vijfmaal eerder geopereerd door verschillende KNO artsen en zgn, plastisch chirurgen. Het resultaat was bedroevend, zowel esthetisch als functioneel.

  Ik ben jaren opzoek geweest naar een arts die de ingreep uit kan voeren, geen van de geraadpleegde artsen durfde het aan of kwam tot de conclusie dat er niks meer aan te doen was en maar leren ermee leven.

  Op advies van geraadpleegde plastisch chirurgen, ben ik in contact gekomen met Drs. Vuijk. Hij bleek de enige te zijn met de nodige kennis, kunde en ervaring die de zeer gecompliceerde ingreep aandurfde.

  Nogmaals met veel succes, het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt, mijn neus staat recht, is symmetrisch, ik kan weer goed ademen.

  Mijn advies aan de mensen die een dergelijke ingreep moeten ondergaan is, trek je niets aan van eventuele negatieve publiciteit!

  Drs. Vuijk, nogmaals heel erg bedankt, ook voor de nodige ondersteuning bij het conflict met Delta Lloyd over het vergoeden van de ingreep.

  F.S., Revisie Rhinoplastiek